• SHOP LOKAAL BIJ ONS
  • SHOP ONLINE !!! NIEUW : WEBSHOP !!!

Algemene voorwaarden / FAQ/leveren en leveringskosten - retour

-vanaf een bestelbedrag van 10€(exclusief zendkosten) wordt het pakketje verstuurd -  via b-post

-we hanteren de tarieven van b-post voor pakketjes :     0-5kg = 5.70€ /   5-10kg=6.20€

-levering enkel in Belgie . Wil je uit het buitenland bestellen , neem dan eerst contact met ons op en dan bekijken we de tarieven

- klachten dienen binnen 24 u na levering te worden meegedeeld (tel / mail ) 

-wij zijn niet verantwoordelijk voor evt schade aan de goederen bij levering (we pakken alles zorgvuldig in en met de nodige beschermverpakkingen)

-van zodra we jouw bestelling en betaling ontvangen hebben , wordt het pakje verstuurd. De levertijd is enkele dagen (afhankelijk van de drukte bij de leverdienst).

-indien er een product niet voorradig is en het wordt op het bestelformulier niet meegedeeld , nemen we contact met je op en kunnen we iets anders voorstellen/annuleren.

-retourneren : gelieve eerst contact op te nemen met ons via mail , en al jouw gegevens (naam , artikel ,bestelbon nr, reden van retour )mee te delen . De retourkosten zijn voor de koper . Ruilen mag wel gratis in de winkel. De producten dienen in originele verpakking en nieuwstaat te worden opgestuurd. Het bedrag wordt dan teruggestort .

-de taartvuurwerkjes / sterretjes zijn van cat.1 en mogen dus particulier verkocht(+ 12 jaar ) worden. Lees aandachtig de handleiding- niet voor kinderen, enkel door volwassenen te gebruiken-bij  materiele of lichamelijke schade kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.

-webshop ingesteld voor particuliere verkoop  - neem contact met ons op als je toch een factuur wenst.

-prijzen vermeld op de webshop zijn per verpakking / per stuk (zoals bij artikel zelf vermeld wordt ) 

-prijzen vermeld op de webshop zijn btw inclusief.

-indien er drukfouten zijn, onze excuses alvast. Laat het ons weten en wij doen het nodige.

-prijzen onder voorbehoud van drukfouten.