ALGEMENE VOORWAARDEN

BIJ ELKE AANKOOP IN ONZE WINKEL , WEBSHOP , VIA MAIL WORDT DOOR DE KOPER DE ALGEMENE VOORWAARDEN ALS GELEZEN EN GEACCEPTEERD AANSCHOUWD.

BESTELLINGEN

BESTELLING VIA WEBSHOP - GRAAG ZOVEEL MOGELIJK LANGS DEZE WEG

-bestellen kan eenvoudig via onze webshop, hier staan vele balloncreaties op , kleuren , thema's kan u ook via deze weg kiezen  , super makkelijk !

-bestellen doe je  minstens 5 dagen voor afhaaldatum .Indien deze te laat binnenkomt kan het zijn dat wij jouw bestelling moeten annuleren omdat we bv al volgeboekt zijn of iets niet in voorraad hebben .

-wil je grotere  ballondeco's  , dan minstens een weekje op voorhand  zodat wij dit nog tijdig  kunnen bijbestellen en plannen

-wegens het vaak niet komen afhalen (omdat er niets betaald werd , geen voorschot ,..)is telefonisch bestellen, via messenger of whatsapp niet meer  mogelijk. Meer info natuurlijk wel . Via webshop of rechtstreeks in de winkel is het makkelijkst voor iedereen , overzichtelijk ,...en zijn we zeker dat het wordt afgehaald .

 

WE BLAZEN ENKEL BALLONNEN VAN IN ONZE WINKEL OP !

Wij gebruiken alleen ballonnen van bij ons , omwille van kwaliteitsredenen. Wij kopen enkel en alleen bij onze ballonnengroothandel , dus professioneel materiaal en merken.

Hoe vaak we al ballonnen hebben opgeblazen die ergens "goedkoop" via internet werden besteld...met helium gevuld en toch niet omhooggaan .En hiervoor betaalt u ook de helium bij ons. We geven hier geen garantie op , de ballon die je hebt meegebracht gaat stuk bij vullen bv. Indien er een ballon van bij ons een probleem zou hebben, dan kunnen we deze wel  kosteloos vervangen. 

De ballon zelf is trouwens niet de grote kostprijs , maar vooral de helium. Bij latex ballonnen wordt er nog speciaal product ingedaan ,  lintjes en evt gewichtjes.

(Hetzelfde bij de kapper bv , je eigen kleuring neem je ook niet mee naar daar. :)

 

GEBRUIK-GARANTIE

-luchtgevulde deco's maken we een dagje op voorhand , lekker vers dus , maar ook om te zien of er eentje lek zou zijn. De deco heeft dan een nachtje bij ons gestaan en zo zien wij als eerste of er iets niet in orde zou zijn en fixen we dat voor U de ballonnen mee naar huis neemt

-nadat de ballonnen onze winkel hebben verlaten in goede staat , vervalt de garantie en zijn we niet meer verantwoordelijk hiervoor

-helium en gewone ballonnen dien je fris, koel en donker te bewaren , indien je deze niet onmiddellijk wil gebruiken

-ballonnen die buitenshuis gebruikt worden in direct zonlicht kunnen mat worden .Dit is een natuurlijk proces en niets tegen te beginnen , kunnen we geen garantie dus op geven . Maar soms is dit effect wel heel mooi.

.ballonnen die binnenshuis worden gebruikt op normale kamertemperatuur gaan langer mee dan buitengebruik

-max een dag van tevoren afhalen , zo heb je zelf langer plezier ervan

-wees steeds voorzichtig bij het transporteren , een plastic leggen in de auto bv . Zorg ook dat je voldoende plaats hebt in de auto , dus geen stoeltjes , grote boodschappen ,...ballonnen nemen wat plaats in.

-wij zijn niet verantwoordelijk voor foutief gebruik door de koper van ballonnen en de toebehoren ervan (bv ophangen van ballonnen in een feestzaal met duimspijkers en dan gaatjes hebben , een zandzakje dat is stukgegaan omdat de kinderen er mee hebben gespeeld, .bv. krassen in een houten vloer, ballonnen die worden opgelaten en ergens verstrikt in geraken ) 

 

 

WAARBORG

-waarborg wordt gevraagd voor onze constructies op frames , buizen , voeten , groensel , leds, toebehoren ...maar dit vind je dan bij je bestelling in de webshop duidelijk terug

-de waarborg wordt terugbetaald wanneer je de goederen volledig en in goede staat , binnen de gerespecteerde tijd terugbrengt ...met jouw kassa of webshop bonnetje .

-de termijn voor de meeste structuren bedraagt MAXIMUM EEN MAAND  , dan moeten wij ze terug binnen hebben, daarna wordt er €5/week van de waarborg gehouden .

   (bv pilaren , extra gewichten , staande hoepels, ...)

BIJ NIET TERUGBRENGEN VAN GROTE MATERIALEN , WORDT ER EEN EXTRA FACTUUR/REKENING GESTUURD.

DE BETAALDE WAARBORG GELDT NIET ALS AANKOOPPRIJS , ENKEL EN ALLEEN OM EVT SCHADE TE DEKKEN .ONZE MATERIALEN WORDEN NIET VERKOCHT .

VOOR DE LEDS ZAL één VERWITTIGING WORDEN GESTUURD , DAARNA KLACHT VAN DIEFSTAL WORDEN INGEDIEND

-bogen , round circle , backdrops , ..zijn grote constructies en worden doorgaans door ons opgehaald de dag erna of ten laatste een week erna (af te spreken)

-ook voor artikelen in verhuur , zie termijnen en waarborg in de webshop bij het artikel zelf

 

LEVERINGEN

-leveringen zijn mogelijk vanaf een bestelbedrag van €100 en wanneer het grote deco's betreft die niet in een auto kunnen , of deco's die ter plaatse moeten worden gemonteerd (bv bogen , cirkels , reuze pilaren , ...)

-leveringskosten worden berekend per km., ook om ze evt terug op te halen

-de aanvraag om te leveren dient minstens  twee weken op voorhand te gebeuren omwille van onze planning

-leveringen gebeuren buiten de openingsuren van de winkel !

BESTELLING ANNULEREN  (ballondecoraties)

 HOE ?

 Via mail , met al uw gegevens (naam , bestelbonnr , datum enz..)erbij vermeld en de reden graag. 

 

ANNULEREN 

- minder dan 5 dagen - niet mogelijk (alles werd besteld , ingeboekt ,klaargezet , voorbereidingen

  gemaakt,...) er kan dan geen  terugbetaling gebeuren.

-een week van tevoren , evt voorschot wordt omgezet naar een tegoedbon/waardebon, terugbetaling niet mogelijk.

-twee weken van tevoren kan u nog gratis annuleren , terubetaling voorschot mogelijk.

 

 

VERKEERDE (feest)ARTIKELEN BESTELD EN RETOUR STUREN ?

Dat kan op eigen kosten. Maak een retour label aan naar ons adres en kleef dit op het pakje. Na ontvangst door ons kijken we dit na .Vergeet geen briefje met al jouw gegevens bij te steken ,alsook jouw bankrekeningnummer voor de terugbetaling.

FACTUREN

Een factuurtje nodig ? Dat kan , vanaf een bedrag van €25. De waarborg die wordt gevraagd voor een staander of frame wordt niet gefactureerd. Verondersteld wordt dat deze staanders terug worden binnengebracht en u zo de waarborg recupereert.

Betaalbaar binnen de 30 dagen .