• SHOP LOKAAL BIJ ONS
  • SHOP ONLINE !!! NIEUW : WEBSHOP !!!

nieuwe  WEBSHOP

Welkom op onze webshop ! 

 

EEN WOORDJE UITLEG  

Vanaf heden kan je balloncreaties op deze website in onze webshop bestellen , maar doe dit zeker  5 dagen op voorhand liefst .Indien er een kleur niet op voorraad is ,  we dan voldoende tijd hebben om deze  bij te bestellen.

 

BESTELLEN KAN :

-via de webshop 

-in de winkel

-NIEUW : via telefoon of mail kan nu ook .We zullen je dan vragen om in de webshop een voorschot te betalen. Betalen doe je dan door een vooschot-waardebon te kiezen (kies het bedrag dat het dichtst bij jouw totaaltje ligt) .Indien het bedrag niet exact overeenkomt met jouw bestellling, wordt de rest geregeld bij afhaling in de winkel.

 

OPGELET :  Indien de betaling via webshop niet ( tijdig ) gebeurt , is de bestelling niet bevestigd en kan deze niet  klaar worden gemaakt. 

Bestelling via webshop is dus ook betaling via webshop enkel!

 

AFHALEN / LEVEREN

Al onze decoraties op de webshop kunnen worden afgehaald , tenzij anders vermeld. (vb  bogen en grote pilaren uit 1 stuk), deze worden door ons ter plaatse gemonteerd en is incl de prijs. Voor leveringen dient U ons een week op voorhand  te contacteren . De prijzen vermeld op onze webshop zijn prijzen excl leveringskosten.

Incl 21% BTW.

 

KLEURKEUZE

Kijk op de kleurenkaart voor jouw gewenste kleur .Als je over de foto gaat, komt er vaak een kleurnaam bij te staan.

 

Tal van voorbeeldjes vind je op deze website. Ergens anders iets gezien, een foto doorsturen mag zeker en dan bespreken we jouw wensen verder.

e-mail :   prisca_lebrun@hotmail.be

 

OPGELET

In communie tijden bestel je best enkele weken van tevoren vanwege de drukte. Indien mijn agenda vol staat wordt er een stop afgekondigd en kan er niets meer bijgemaakt worden. 

 

WAARBORG

Er wordt voor de staanders , groensels, bloemen een waarborg gevraagd. Deze krijgt u uiteraard terugbetaald wanneer het materiaal volledig en in goed staat wordt teruggebracht.

De uitleentermijn is hoogstens een maand. Gelieve deze termijn te respecteren want anders wordt er huur aangerekend van €5/week.